Cumpara de minim 250 lei pana la data de 08.Martie.2024 si beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara!

Cum functioneaza?

Plasarea unei comenzi la Megamgazin este un proces simplu si direct, conceput pentru a va oferi o experienta de cumparaturi fara probleme. Iata o prezentare rapida a modului in care puteti plasa o comanda in magazinul nostru online:

  1. Navigati in colectia noastra: Explorati site-ul nostru pentru a descoperi o gama variata de produse . Rasfoiti prin categoriile noastre pana identificati produsul dorit.

  2. Selectare produs: Dati clic pe produsul care va place pentru a vedea informatii detaliate si imagini de inalta calitate. Alegeti optiunile preferate, cum ar fi culoare, marime, capacitate de stocare (media player) si adaugati produsul in cosul dvs. de cumparaturi.

  3. Vizualizati Cosul: Dupa ce ati adaugat toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, dati clic pe pictograma cosului de cumparaturi pentru a revizui produsele selectate. Puteti modifica cantitatile, elimina produse sau aplica eventuale coduri promotionale disponibile.

  4. Continuati la plasarea comenzii: Cand sunteti gata sa finalizati comanda, dati clic pe butonul „Continua cu finalizarea comenzii„. Veti fi ghidati printr-un proces de finalizare a comenzii securizat.

  5. Furnizati informatii de livrare: Introduceti adresa de livrare si detaliile de contact. Asigurati-va ca toate informatiile sunt corecte pentru a facilita un proces de livrare fara probleme.

  6. Alegeti metoda de plata: Selectati metoda de plata preferata. Oferim optiuni de plata sigure pentru a va proteja informatiile financiare. Puteti opta folosind procesatorul de plati „iPay” sau „Plata ramburs„.

  7. Revizuiti si confirmati: Luati o clipa pentru a revizui rezumatul comenzii dvs., inclusiv produsele, cantitatile si costul total. Puteti, de asemenea, sa aplicati orice reduceri sau coduri promotionale aplicabile in acest stadiu.

  8. Plasati comanda: Odata ce sunteti multumit de detaliile comenzii dvs., dati clic pe butonul „Plasati comanda” pentru a finaliza achizitia. Veti primi un email de confirmare a comenzii cu toate informatiile necesare.

  9. Urmariti livrarea: Vom procesa comanda dvs. rapid si va vom tine la curent cu starea ei. Pentru comenzile ce depasesc 300 lei, beneficiati de livrare gratuita in Romania. Pentru comenzile sub aceasta suma, se aplica o taxa de livrare.

  10. Bucurati-va de produsul ales: Acum a ramas cea mai placuta si mai simpla parte, bucurati-va de produs!

Si gata! Plasarea unei comenzi la Megamgazin este fara probleme, iar echipa noastra este aici pentru a va asista in fiecare pas al drumului. Daca aveti intrebari sau aveti nevoie de asistenta, nu ezitati sa contactati echipa noastra de Suport pentru clienti prin intermediul Paginii de Contact.

Va multumim ca ati ales Megamgazin!