Cumpara de minim 250 lei pana la data de 08.Martie.2024 si beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara!

Politica de confidentialitate

La MegaMagazin, ne preocupam de confidentialitatea dvs. si suntem angajati sa protejam informatiile dvs. personale. Aceasta Politica de Confidentialitate descrie practicile noastre referitoare la colectarea, utilizarea si protejarea datelor dvs. in timp ce utilizati site-ul nostru web, care deserveste exclusiv clientii din Romania. Accesand si utilizand site-ul nostru web, sunteti de acord cu termenii acestei Politici de Confidentialitate.

Informatiile pe care le colectam

Colectam informatii pe care le furnizati direct atunci cand utilizati site-ul nostru web, inclusiv atunci cand efectuati o achizitie. Tipurile de informatii pe care le colectam pot include:

 • Informatii Personale: Numele dvs., datele de contact si adresa de livrare.
 • Informatii de Plata: Informatii necesare pentru procesarea platilor in siguranta.
 • Detalii Comenzii: Informatii legate de comenzile si achizitiile dvs.

Cum Utilizam Informatiile Dvs. :

Utilizam informatiile colectate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a indeplini si gestiona comenzile dvs.
 • Pentru a comunica cu dvs. despre comenzile si intrebarile dvs.
 • Pentru a procesa platile in siguranta.
 • Pentru a imbunatati site-ul nostru web si serviciile noastre.
 • Pentru a respecta obligatiile legale.

Securitatea Datelor

Luam in serios securitatea datelor si implementam masuri pentru a proteja informatiile dvs. personale. Informatiile dvs. de plata sunt procesate in siguranta prin parteneri de plata de incredere, iar noi utilizam tehnologie de criptare pentru a proteja datele dvs. in timpul transmiterii.

Linkuri Third-Party 

Site-ul nostru web poate contine linkuri catre site-uri web third-party. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidentialitate ale acestor site-uri third-party, asadar va recomandam sa revizuiti politicile lor de confidentialitate separat.

Alegerile Dvs.

Aveti dreptul sa:

 • Accesati, corectati sau stergeti informatiile dvs. personale.
 • Renuntati la primirea comunicarilor promotionale.
 • Solicitati informatii despre datele pe care le detinem despre dvs.

Contact 

Daca aveti intrebari sau preocupari referitoare la aceasta Politica de Confidentialitate sau modul in care gestionam datele dvs., va rugam sa ne contactati prin intermediul Paginii de Contact.

Modificari ale acestei politici

Putem actualiza aceasta Politica de Confidentialitate periodic pentru a reflecta schimbarile in practicile noastre sau din motive legale. Va rugam sa o revizuiti periodic pentru orice actualizari.

Legea Aplicabila si Jurisdictia

Aceasta Politica de Confidentialitate este guvernata de legile Romaniei. Orice dispute care rezulta din preocupari privind confidentialitatea vor fi solutionate exclusiv in instantele din Romania.