Cumpara de minim 250 lei pana la data de 08.Martie.2024 si beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara!

Politica de Returnare

1. Politica de Returnare

La MegaMagazin, ne angajăm să furnizăm o gama larga de produse la cea mai înaltă calitate, precum adidași și mingi de baschet. Dorim să fiți complet mulțumiți de achiziția dvs. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de Returnare și Rambursare pentru a înțelege ghidurile referitoare la returnarea produselor și solicitarea rambursărilor, aplicabile exclusiv în România.

2. Eligibilitate pentru returnare

  • Acceptăm returnări pentru produse achiziționate direct de pe site-ul nostru în termen de 14 zile de la data livrării.
  • Pentru a fi eligibil pentru o returnare, produsul trebuie să fie în starea sa originală, neutilizat și în ambalajul original în care a fost primit.

3. Inițierea unei Returnări

  • Pentru a iniția o returnare, vă rugăm să contactați echipa noastră de Suport pentru Clienți prin intermediul Paginii de Contact în termenul specificat pentru returnare.
  • Furnizați numărul comenzii dvs., motivul pentru returnare și orice detalii relevante.

4. Costurile de transport pentru returnare

  • Clienții sunt responsabili pentru costurile de transport pentru returnare, cu excepția situațiilor în care returnarea se datorează unei erori din partea noastră.
  • Vă recomandăm să utilizați un serviciu de transport cu urmărire pentru a vă asigura că returnarea dvs. este receptionată.

5. Procesul de returnare

  • Odată ce primim și inspectăm produsul returnat, vă vom notifica cu privire la starea rambursării dvs.
  • Dacă returnarea dvs. este aprobată, rambursarea va fi procesată către metoda de plată originală în termen de 14 zile lucrătoare.

6. Produse care nu sunt eligibile pentru returnare

  • Anumite produse pot să nu fie eligibile pentru rambursare, cum ar fi cardurile cadou sau produsele personalizate. Vom specifica acest lucru în momentul achiziției.

7. Contact 

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la Politica noastră de Returnare sau aveți nevoie de asistență în cadrul unei returnări, vă rugăm să contactați echipa noastră de Suport pentru Clienți prin intermediul Paginii de Contact.

8. Legea aplicabilă și jurisdicția

Această Politică de Returnare și Rambursare este guvernată de legile României. Orice dispute care rezultă din preocupări privind returnarea sau rambursarea vor fi soluționate exclusiv în instanțele din România.