Cumpara de minim 250 lei pana la data de 08.Martie.2024 si beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara!

Termeni & Conditii

Bine ați venit la MegaMagazin.ro, destinația principală pentru difuzoare de parfum exclusiv create sub forma de adidași și mingi de baschet. Acești termeni și condiții stabilesc regulile și regulamentele pentru utilizarea site-ului nostru și pentru efectuarea achizițiilor exclusiv în România. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus acestor termeni. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a face orice achiziții.

 1. Utilizarea Site-ului

  • Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să-l utilizați numai în scopuri legale, în conformitate cu legile și reglementările românești. Nu trebuie să vă angajați în activități care ar putea dăuna site-ului sau ar putea afecta accesul altor utilizatori.
 1. Informatiile despre produsul

  • Ne străduim să furnizăm descrieri și imagini precise ale produselor. Cu toate acestea, nu garantăm că descrierile produselor, prețurile sau alte conținuturi de pe site sunt fără erori.
 2. Comenzi si plati

  • Toate comenzile sunt supuse disponibilității și confirmării. Prețurile sunt listate în Lei Românești (RON) și includ taxele aplicabile, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Plățile sunt procesate în siguranță prin intermediul partenerilor noștri de plată de încredere. Informațiile dumneavoastră personale și financiare sunt protejate.
 3. Livrare

  • Ne propunem să livrăm comenzile dumneavoastră în România într-un timp rezonabil. Timpurile de livrare pot varia în funcție de locația dumneavoastră și metoda de livrare aleasă. 
 4. Returnări și rambursări

  • Dorim să fiți mulțumiți de achiziția dumneavoastră. Dacă nu sunteți complet mulțumit, vă rugăm să consultați Politica noastră de Rambursare și Returnare pentru instrucțiuni privind returnarea produselor și solicitarea rambursărilor.
 5. Proprietate intelectuală

  • Design-ul produselor de pe acest magazin cat si unele imagini nu sunt proprietatea MegaMagazin.
  •  
 6. Confidențialitate

 7. Legislație și Jurisdicție

  • Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile României. Orice dispute care rezultă din utilizarea acestui site și a serviciilor sale vor fi soluționate exclusiv în instanțele din România.
 8. Contact

  • Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Paginii noastre de Contact.

Prin utilizarea site-ului nostru și efectuarea achizițiilor, recunoașteți că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Megamagazin își rezervă dreptul de a modifica acești termeni în orice moment, așadar, vă rugăm să-i revizuiți periodic pentru orice actualizări sau modificări.